+316 270 94 802

Een creatieve duizendpoot die haar hart volgt en elke dag van de week haar kennis wil verrijken. Dat ben ik, Claire Woerdenbach. In 2014 richtte ik ontwerpbureau It Lives Design op, waarmee een lang gekoesterde droom in vervulling ging. Mensen blij maken met mijn ontwerpen en tegelijkertijd doen waar ik het gelukkigst van word: dát is wat ik graag wilde.

 

Met een certificaat logo & huisstijl op zak heb ik mij gespecialiseerd in de ontwikkeling van huisstijl, beeldmerken en logo’s. Ik verlies nooit uit het oog wat jij als klant nou echt wil en streef naar nauw contact met al mijn klanten. Snelle service, persoonlijk contact; dat is wat bij mij en It Lives Design past. Alleen door deze werkwijze kan ik pakkende ontwerpen afleveren waar jij – en ook ikzelf – blij van wordt.

 

Wat mij nog meer typeert? Liefde voor de natuur, bewust leven, iets teruggeven aan de wereld en anderen stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

 

Naast mijn werk voor It Lives Design studeer ik sinds augustus 2017 Landscape and Environment management. Waar ik veel leer over het milieu. Ik zie het als een leuke en leerzame uitdaging om eens een potje te sparren over de mogelijkheden m.b.t. verantwoord ondernemen binnen jouw bedrijf.

 

 

Claire Woerdenbach

Volg ons

Algemene voorwaarden

De foto’s op deze site zijn eigendom van It Lives Design hebben copyright  ©  en mogen zonder toestemming van eigenaar niet worden gebruikt voor promotie- of andere doeleinden.